Tips en advies voor het kopen van nieuwe auto’s

Hoeveel moet u betalen voor een nieuwe auto

Een van de meest voorkomende vragen die ik krijg is: “Hoeveel moet ik betalen voor een nieuwe auto?” Als u te veel voor een voertuig aanbiedt, springt de dealer eroverheen. Als uw aanbod laag en onrealistisch is, neemt de dealer u misschien niet serieus en lacht u zelfs het gebouw uit.

Voordat u over de prijs van een nieuwe auto onderhandelt, wilt u een goed idee hebben van hoeveel geld een dealer in het voertuig heeft. U kunt dit doen door onderzoek te doen, gratis online beschikbaar, en de werkelijke nieuwe autokosten van de dealer te berekenen.

Zodra u de kosten hebt berekend, kunt u een aanbieding voor een eerlijke winst berekenen om aan de dealer te presenteren. Uw “aanbod om te kopen” zal realistisch zijn en de dealer zal weten dat u voorbereid bent en uw huiswerk heeft gedaan. U kunt ook nagaan hoeveel wegenbelasting u gaat moeten betalen of bandenspanning van auto berekenen. Via een kenteken check kunt u hoe verbruik auto berekenen.

Wanneer is de beste tijd om een ​​nieuwe auto te kopen

Er is veel informatie op internet over de beste tijd om een ​​nieuwe auto te kopen. Wees voorzichtig als de informatie die u leest afkomstig is van personen die nog nooit in de dagelijkse sleur van een dealer hebben gewerkt. Als autodealer kan ik u in mijn ervaring vertellen wat enkele van de beste en slechtste tijden zijn om een ​​nieuwe of gebruikte auto bij een dealer te kopen.

Om een ​​nieuwe auto te kopen tegen de absoluut laagst mogelijke prijs, moet u deze kopen wanneer deze de grootste klantkortingen en fabriek-tot-dealer-prikkels heeft die verkrijgbaar zijn bij de fabrikant.

Normaal gesproken zijn deze tijden rond juni tot oktober, wanneer de nieuwe modellen uit de dealer komen en dan het einde van het jaar wanneer mensen zich op de feestdagen concentreren en niet op winkelen in de auto.

Als u niet kunt wachten om een ​​voertuig te kopen of er nu een moet kopen. Leer uzelf op andere beste tijden om een ​​auto te kopen voordat u contact opneemt met een dealer.

Een nieuwe auto kopen op basis van alleen maandelijkse betalingen

Dit is een van de ergste fouten die een autokoper kan maken. Er zijn nog steeds duizenden mensen die dealers binnenlopen en nieuwe voertuigen kopen met deze techniek. Mensen geloven dat ze alles kunnen kopen zolang het binnen hun maandelijkse betalingsbereik past.

Als een dealer u kan krijgen om zich te concentreren op een maandelijkse betaling, hebben ze een betere kans om veel meer winst te maken uit de verkoop van een auto. Ze kunnen dit doen door zonder uw medeweten buitensporige winst of extra producten aan de autodeal toe te voegen.