Aanvullende dekking voor kleine bedrijven

Naast de kern van de hierboven gedeelde verzekeringen voor kleine bedrijven, zijn er aanvullende zakelijke verzekeringen die in overweging moeten worden genomen:

Verzekeringen voor bedrijven

  • Overweeg Employment Practice Liability Insurance (EPLI): elke bedrijfseigenaar moet zichzelf beschermen in het geval van een arbeidsgerelateerde beweren. Met Employment Practice Liability Insurance worden werkgevers beschermd voor bepaalde arbeidsgerelateerde juridische geschillen tussen werkgevers en hun werknemers, voormalige werknemers en sollicitanten zoals leeftijd, ras, seksediscriminatie, seksuele intimidatie, vergelding, niet-bevordering en onrechtmatige beëindiging.

 

  • Een cyberaansprakelijkheidsbeleid is een must-have: Creditcardgegevens, namen, telefoonnummers, adressen, rijbewijsnummers, medische dossiers en zelfs burgerservicenummers bevinden zich snel in verkeerde handen met een paar toetsen op het toetsenbord. Een cyberaansprakelijkheidsverzekering kan uw bedrijf beschermen tegen schade voor een netwerkbeveiliging of privacyschending waarbij klantgegevens of vertrouwelijke bedrijfsgegevens worden onthuld of gestolen door een hacker.

 

  • Stel een werkloosheidsverzekering op: Als uw bedrijf werknemers heeft, moet u een werkloosheidsverzekering afsluiten waarmee uw werknemers werkloosheid kunnen innen als ze stoppen met werken voor uw organisatie. Elke staat heeft zijn eigen werkloosheidsdekking door de staat, die vaak SUI of SUTA wordt genoemd, en uw belastingbetalingen worden berekend tijdens het loonproces.

 

 

  • Dek het vervoeren van producten af met Inland Marine Insurance: een eigendomsverzekering is locatiegebonden en de producten van een bedrijf worden meestal slechts binnen 150 meter van hun bedrijf gedekt. Om een product te dekken dat per boot, vliegtuig of vrachtwagen beweegt, moet u een Inland Marine Insurance overwegen.