TOP 6 DATINGTIPS VOOR VERLEGEN HOMOSEKSUELE JONGENS

Verlegen? Geil? Wil je iemand ontmoeten voor een slaapkamer rodeo, of zelfs meer, zoals een relatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier zijn een paar datingtips voor verlegen homoseksuele jongens.

Zelfs de meest zelfverzekerde man kan zijn bravoure verliezen op een eerste date, dus denk niet dat jij de enige bent. In feite lijdt bijna iedereen een beetje angst bij het daten, wat zelfs een deel van de spanning kan zijn. Hoe dan ook, lees verder voordat we de beste stukjes in de intro morsen.

1. WEES EERLIJK OVER VERLEGEN ZIJN.

Vertel je date dat je meteen verlegen bent. De meeste ‘bewuste’ mensen zullen het al hebben uitgewerkt en het geheim houden kan je alleen maar remmen, wat het verlegen gevoel meer macht over je geeft.

https://www.youtube.com/watch?v=AkqjGOTkxk8

2. ZIE VERLEGEN ZIJN ALS EEN ONWAARSCHIJNLIJKE AANWINST.

OK. Dus, verlegen zijn is een deel van wie je bent, verontschuldig je er niet voor. Bescheiden zijn betekent dat je eerder naar je date luistert en dat je je sneller bewust wordt van hun gevoelens dan luidere persoonlijkheidstypen. Verlegen jongens halen hun energie van binnenuit, wat een charmante kwaliteit is.

3. JE BENT MEER DAN ALLEEN VERLEGEN, DUS VERGEET NIET JE ANDERE KWALITEITEN TE VERMELDEN.

We zijn allemaal complexe, verfijnde homoseksuele mannen, en we zijn meer dan slechts één persoonlijkheidskenmerk. Identificeer je andere kwaliteiten en breng die naar de tafel wanneer je aan het chatten bent met je date. Als je niet zeker weet wie je bent, wees niet verlegen en steun dan op je vriendennetwerk. Vraag je vrienden hoe ze jou zouden beschrijven. Denk na over wat ze zeggen en beslis zelf of je het ermee eens bent. Wanneer je nog een paar eigenschappen kiest die jou vertegenwoordigen, moet je ze vermelden samen met verlegen zijn. Je zou een verlegen man kunnen zijn, maar ook een zeer ruimdenkende en gewetensvolle persoon. Vergeet niet om diverse soorten datingsites zoals dating site hoger opgeleiden te bezoeken.

Opmerking: vermeld niet je volledige persoonlijkheid in één keer – behandel verlegenheid, laat dat land vallen en ga dan nieuwsgierig of betrouwbaar zijn of wat het ook is dat jou beschrijft.

4. WEET VAN TEVOREN WAAROVER JE WILT PRATEN, ZODAT JE NIET VERLOREN GAAT VOOR WOORDEN.

Gespreksvaardigheden kunnen een uitdaging zijn voor een verlegen persoon, maar je moet elke dag een beetje spreken. Jezelf voorbereiden zal je zelfvertrouwen vergroten. Stel open vragen over onderwerpen die u interesseren. Misschien heb je recent iets cools gedaan, alsof je naar een nieuwe stad bent gegaan, of heb je een echt fantastische band ontdekt. Noem deze dingen. Als je met een plan binnengaat, voel je je meer ontspannen en dat zal je helpen meer jezelf te zijn.

5. VERLEGEN JONGENS BESTEDEN MINDER TIJD AAN PRATEN EN MEER TIJD AAN HET DOEN.

Dit is niet om schaduw te werpen naar zelfverzekerde jongens, maar ons doel vandaag is om de stillere homoseksuele man te vieren, dus laten we eens kijken naar praten versus doen. Jongens die veel praten, krijgen waarschijnlijk niet zoveel als opscheppen impliceert. Verlegen jongens hebben de neiging niet te roemen en krijgen meestal meer actie. Praters praten; verlegen jongens doen het! Dus bekijk welke gay datingsites er zijn en ga aan de slag.